SeniorWeb Hilversum

SeniorWeb Hilversum

leert u werken met pc, laptop en tablet

Computervraagdagen 18-24 januari 2021

SeniorWeb organiseert van 18 tot 24 januari 2021 de Computervraagdagen en wij doen mee!
Tijdens de Computervraagdagen van 18 t/m 24 januari 2021 kunt u op een corona-veilige manier met ons kennismaken via een gratis proefles -op afstand of eventueel in ons leslokaal.
U kunt zelf aangeven welke onderwerpen u wilt behandelen tijdens de les. Dat mag van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan problemen met uw apparaat, het ordenen of bewerken van foto’s, WhatsApp gebruiken, welke films en muziek er op YouTube te ontdekken zijn, of, wat is een Podcast en hoe kunt u die beluisteren.
Iedereen kan zich voor deze gratis kennismaking opgeven.
De proefles geven we op twee manieren.
op afstand
Bij deze lesvorm krijgt u thuis een les van een docent die zelf ook thuis is. We communiceren met u via (beeld)bellen (WhatsApp of Facetime bijvoorbeeld) terwijl u achter uw eigen apparaat zit. De docent kan alle onderwerpen met u doornemen en begeleidt u daarbij. Een uitzondering is een probleem met een verbonden apparaat (printer e.d.) waarvoor u een aparte afspraak kunt maken.
Voor een les op afstand heeft u enige digitale vaardigheid nodig en u moet thuis een aansluiting op het internet hebben. Ervaring met beeldbellen is niet strikt noodzakelijk.
Proeflessen op afstand geven we van 18 tot en met 24 januari 2021.
in ons lokaal
Mits de landelijke maatregelen het toestaan kunt u woensdag 20 of donderdag 21 januari 2021 een proefles krijgen in ons leslokaal. Als u uw eigen apparaat meeneemt gebruiken we dat voor de les.
In ons leslokaal volgen wij de RIVM regels om een corona-besmetting te voorkomen.
Het adres van ons leslokaal is: Wijkcentrum “De Koepel” Kapittelweg 399A 1216 JC Hilversum.
Aanmelden voor een proefles is verplicht. U kunt zich opgeven per telefoon 035 – 53 39 353 of per e-mail naar info@seniorwebhilversum.nl tot uiterlijk woensdag 13 januari. Na ontvangst van alle aanmeldingen wordt, in overleg met u, de proefles ingepland.
Bij het aanmelden (telefoon of e-mail) wordt u verzocht om minimaal uw naam en telefoonnummer te vermelden.